Laajasta valikoimastamme löydät laadukkaat painot sekä kuntosalille että kotitreeniin. Valikoimamme käsipainot, levypainot, kahvakuulat ja painosarjat mahdollistavat monipuolisen ja tasokkaan lihaskuntoharjoittelun oman käyttötarkoituksesi ja budjettisi mukaisesti. Painojen säilytykseen meiltä löytyy myös sopivat painotelineet.

Painot

Rajaa 0 rajaa käytössä
Rajaa
Sulje
Rajaa
Kuljetuspyörät
Tuotemerkki
Käyttötarkoitus
Hinta
Materiaali
Maksimikapasiteetti
Rackin korkeus (cm)
Laakerointi
Paino (kg)
Otemerkinnät
Karhennus
Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu

Tuotteet 1-100 / 236

per sivu

Valikoimassamme on perinteiset levypainot niin kotikuntoilijan tarpeeseen kuin ammattimaiseen painonnostoharjoitteluun sekä kisatilanteeseen. Levypainoja löytyy erilaisten käyttötarkoitusten lisäksi erilaisiin budjetteihin: rautaisena, kumipäällysteisinä, polyuretaanista valmistettuina, teräksisinä ja luonnonkumista valmistettuina ns. Bumper Plate-kiekkoina. Meiltä löydät myös kansainvälisesti värikoodatut ja kalibroidut levypainot. 

Käsipainovalikoimamme on huima: kevyemmistä neopreenipäällysteisistä käsipainoista 150-kiloisiin teräs- ja polyuretaanivaihtoehtoihin! Suosittelemme tutustumaan myös valmiisiin käsipainosarjoihin

Myös kahvakuulia löytyy moneen makuun. Kotikuntoilijan ja harrastajan neopreenipintaisten ja valurautaisten lisäksi meiltä on tilattavissa myös laadukkaat värikoodatut kisakuulat. Kisakuulat soveltuvat erinomaisesti kahvakuulan perusliikkeiden, kuten tempauksen ja työnnön,harjoitteluun. 

Suuremman liikuntakeskuksen tai kotikuntosalin painojen tyylikäs ja toimiva säilytysratkaisu löytyy täältä: tutustu painotelineisiin.

 

Miten valitsen sopivat painot treeniin?

Sopivien painojen valinta treeniin on tärkeää, jotta saavutat parhaat tulokset ja vältät loukkaantumiset. Tässä on muutama askel auttamaan sinua valitsemaan oikeat painot eri treeneihin:

Määrittele tavoitteesi

  • Voiman kehittäminen: Valitse painot, jotka ovat 80–90 % maksimista (1RM, eli yhden toiston maksimi). Tavoitteena on yleensä 4–6 toistoa per sarja.
  • Lihasmassan kasvatus: Käytä painoja, jotka ovat 60–80 % maksimista. Tee 8–12 toistoa, jolloin lihasten jännitysaika on riittävän pitkä kasvulle.
  • Kestävyys: Valitse kevyemmät painot, 50–60 % maksimista. Toistomäärä on korkeampi (15+), mikä kehittää lihaskestävyyttä.

Testaa sopiva paino

  • Lämmittely: Aloita kevyemmillä painoilla ja kokeile liikettä varmistaaksesi oikean tekniikan.
  • Testi: Valitse paino, jolla pystyt juuri ja juuri suorittamaan tavoitellun toistomäärän. Viimeiset toistot saavat olla haastavia, mutta tekniikka ei saa kärsiä.

Oikea kuormitus eri liikkeisiin

  • Isot moninivelliikkeet (kyykyt, maastavedot, penkkipunnerrus): Näissä voit yleensä käyttää raskaampia painoja, sillä ne aktivoivat useita lihasryhmiä.
  • Pienet eristävät liikkeet (hauiskääntö, ojentajapunnerrus): Valitse kevyemmät painot, sillä liikkeet kohdistuvat pienempiin lihaksiin.

Kuuntele kehoa ja lisää painoa vähitellen

  • Progressiivinen kuormitus: Lisää painoa, kun pystyt suorittamaan kaikki toistot helposti. Pieni lisäys painoihin (esim. 2,5 kg) riittää usein.
  • Palautuminen: Jos tunnet olosi väsyneeksi tai liike tuntuu kivuliaalta, käytä kevyempiä painoja.

Säädä painoja harjoitusohjelmasi mukaan
Vaihtele painoja ja toistomääriä viikoittain tai harjoitusjaksoittain, jotta lihaksesi saavat monipuolista kuormitusta ja kehittyvät tasaisesti.

Näillä ohjeilla löydät sopivan painotason, joka auttaa sinua kehittymään turvallisesti ja tehokkaasti.